Over mijOver mij
Mijn naam is Chantal Nijhof, ik ben grafisch vormgever en webdeveloper van beroep. De combinatie websites ontwerpen en realiseren is echt mijn ding, dat merkte ik al snel. Na de middelbare school ben ik in 2007 informatica gaan studeren aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. In datzelfde jaar ben ik mijn eigen (web)design bureau begonnen: Nijhof Design. Naast het realiseren van websites, lever ik ook drukbestanden en ontwerpen op voor logo’s en huisstijlen en bied ik ondersteuning in het onderhouden en vernieuwen van websites en grafische producten.

Opleiding & Cursussen
Van 2007 tot en met 2011 heb ik een HBO-Informatica opleiding op Windesheim te Zwolle succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik een traject gevolgd voor het behalen van certificaten in mijn vakgebied. Een speciale selectie is destijds op dit traject ingezet en ik heb verschillende certificaten behaald, namelijk: BISL, ASL, ISDDF, PRINCE2, Microsoft ASP.NET Framework, Microsoft .NET Framework en TMap. Ik heb er na mijn studietijd bewust voor gekozen om mijn eigen design bureau voort te zetten en de connecties van mijn bedrijf te laten groeien.
Volg mij op social media:
Winkelmandje
  • Er staan geen producten in je winkelmandje
Naar boven
 

10 Top Tips voor Webshops – GRATIS E-Book

Nijhof Design / Aanbiedingen  / 10 Top Tips voor Webshops – GRATIS E-Book
10 top tips voor webshops-03

10 Top Tips voor Webshops – GRATIS E-Book

De vraag “wat kan ik verbeteren aan mijn webshop?” wordt vaak gesteld. Daarom heb ik een E-Book geschreven waarin 10 Tips beschreven staan om je webshop te verbeteren. De eerste 2 tips staan hieronder vermeld.

1. VERNIEUW DE ETALAGE

Normaal gesproken hebben winkels een etalage waarin hun producten worden geplaatst en wekelijks worden vernieuwd. Dit geldt ook voor een webshop, dit is de homepagina. Door de etalage te vernieuwen komen klanten ook terug om te zien wat voor nieuws je in de webshop hebt staan.
De etalage kun je vernieuwen door een roterende header te plaatsen op de webshop met daaraan links gekoppeld naar pagina’s / producten in je webshop. Op een header kun je ook afbeeldingen van een set nieuwe producten of kortingen weergeven.
Ook kun je op de homepagina de nieuwe producten tonen die in de webshop zijn geplaatst. Of BestSellers tonen in de sidebar. Welke producten het meest verkocht worden, zullen natuurlijk ook bij de andere bezoekers in de smaak vallen!

2. CREEER VERTROUWEN

Dit kun je doen doormiddel van klanten reviews zowel op producten als voor de webshop. Daarnaast zorgen bekende keurmerken ook voor vertrouwen. Door op de homepagina of sidebar een gedeelte van je gastenboek te tonen creëer je vertrouwen bij de bezoeker. Vertrouwen is doorslaggevend bij de aankoop van een product in je webshop.

Je ontvangt het gratis E-Book, met 10 tips, als jij je inschrijft.
Vul het onderstaande formulier in om verder te lezen!

 

Geen reacties

Laat een reactie achter