Over mijOver mij
Mijn naam is Chantal Nijhof, ik ben grafisch vormgever en webdeveloper van beroep. De combinatie websites ontwerpen en realiseren is echt mijn ding, dat merkte ik al snel. Na de middelbare school ben ik in 2007 informatica gaan studeren aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. In datzelfde jaar ben ik mijn eigen (web)design bureau begonnen: Nijhof Design. Naast het realiseren van websites, lever ik ook drukbestanden en ontwerpen op voor logo’s en huisstijlen en bied ik ondersteuning in het onderhouden en vernieuwen van websites en grafische producten.

Opleiding & Cursussen
Van 2007 tot en met 2011 heb ik een HBO-Informatica opleiding op Windesheim te Zwolle succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik een traject gevolgd voor het behalen van certificaten in mijn vakgebied. Een speciale selectie is destijds op dit traject ingezet en ik heb verschillende certificaten behaald, namelijk: BISL, ASL, ISDDF, PRINCE2, Microsoft ASP.NET Framework, Microsoft .NET Framework en TMap. Ik heb er na mijn studietijd bewust voor gekozen om mijn eigen design bureau voort te zetten en de connecties van mijn bedrijf te laten groeien.
Volg mij op social media:
Winkelmandje
  • Er staan geen producten in je winkelmandje
Naar boven
 

Gratis label set voor de inschrijvers!

Nijhof Design / Aanbiedingen  / Gratis label set voor de inschrijvers!
labelset-01

Gratis label set voor de inschrijvers!

Ik deel graag mijn creaties met anderen. Daarom heb ik speciaal voor de inschrijvers een labelset ontworpen voor Hippe Webshops / Websites. Bovenstaand is het resultaat te zien.

Je kunt je inschrijven via het onderstaande formulier of via deze link. Na de bevestiging ontvang je gratis de labelset voor je webshop.

Gebruik de ontwerpen gerust voor je webshop  / website en laat dan ook even een berichtje achter hoe het resultaat geworden is!

Dit is gewijzigd, wilt u een Gratis labelset ontvangen, stuur dan even een berichtje via het contact formulier met de tekst dat u graag een labelset wilt ontvangen.

Het e-book 10 top tips voor webshops GRATIS ontvangen? Schrijf je in:

 

Geen reacties

Laat een reactie achter