Over mijOver mij
Mijn naam is Chantal Nijhof, ik ben grafisch vormgever en webdeveloper van beroep. De combinatie websites ontwerpen en realiseren is echt mijn ding, dat merkte ik al snel. Na de middelbare school ben ik in 2007 informatica gaan studeren aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. In datzelfde jaar ben ik mijn eigen (web)design bureau begonnen: Nijhof Design. Naast het realiseren van websites, lever ik ook drukbestanden en ontwerpen op voor logo’s en huisstijlen en bied ik ondersteuning in het onderhouden en vernieuwen van websites en grafische producten.

Opleiding & Cursussen
Van 2007 tot en met 2011 heb ik een HBO-Informatica opleiding op Windesheim te Zwolle succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik een traject gevolgd voor het behalen van certificaten in mijn vakgebied. Een speciale selectie is destijds op dit traject ingezet en ik heb verschillende certificaten behaald, namelijk: BISL, ASL, ISDDF, PRINCE2, Microsoft ASP.NET Framework, Microsoft .NET Framework en TMap. Ik heb er na mijn studietijd bewust voor gekozen om mijn eigen design bureau voort te zetten en de connecties van mijn bedrijf te laten groeien.
Volg mij op social media:
Winkelmandje
  • Er staan geen producten in je winkelmandje
Naar boven
 

NIEUW: Illustraties laten ontwerpen

Nijhof Design / Nieuws  / NIEUW: Illustraties laten ontwerpen
illustraties laten ontwerpen illustratie voor logo-01

NIEUW: Illustraties laten ontwerpen

Een illustratie kan een goede weergave zijn voor een bedrijf of activiteit. Met een illustratie wordt er een herkenbaar karakter neergezet. Een illustratie kan zowel voor logo’s, websites als flyers gebruikt worden, dit ter versterking van de teksten of voor de herkenbaarheid.

Afgelopen tijd heb ik nieuwe cursussen gevolgd voor het ontwerpen van illustraties. Ik vond het belangrijk om me hierin meer te verdiepen aangezien illustraties steeds meer gebruikt worden om een bepaalde uniekheid uit te stralen en daarnaast is het een creatievere insteek omdat je de illustraties ook daadwerkelijk zelf tekent. Onderstaand enkele voorbeelden van illustraties die ik heb ontworpen:

illustratie laten ontwerpen voorbeeld logo kinderschoenen merkillustratie laten ontwerpen voorbeeld logo indoor kids playgroundillustratie laten ontwerpen voorbeeld logo verkoop held

Wil je zelf een illustratie door mij laten ontwerpen? Neem gerust contact op.

Geen reacties

Laat een reactie achter