Over mijOver mij
Mijn naam is Chantal Nijhof, ik ben grafisch vormgever en webdeveloper van beroep. De combinatie websites ontwerpen en realiseren is echt mijn ding, dat merkte ik al snel. Na de middelbare school ben ik in 2007 informatica gaan studeren aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. In datzelfde jaar ben ik mijn eigen (web)design bureau begonnen: Nijhof Design. Naast het realiseren van websites, lever ik ook drukbestanden en ontwerpen op voor logo’s en huisstijlen en bied ik ondersteuning in het onderhouden en vernieuwen van websites en grafische producten.

Opleiding & Cursussen
Van 2007 tot en met 2011 heb ik een HBO-Informatica opleiding op Windesheim te Zwolle succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik een traject gevolgd voor het behalen van certificaten in mijn vakgebied. Een speciale selectie is destijds op dit traject ingezet en ik heb verschillende certificaten behaald, namelijk: BISL, ASL, ISDDF, PRINCE2, Microsoft ASP.NET Framework, Microsoft .NET Framework en TMap. Ik heb er na mijn studietijd bewust voor gekozen om mijn eigen design bureau voort te zetten en de connecties van mijn bedrijf te laten groeien.
Volg mij op social media:
Winkelmandje
  • Er staan geen producten in je winkelmandje
Naar boven
 

Pinterest, zeker leuk voor de creatieveling!

Nijhof Design / Nieuws  / Pinterest, zeker leuk voor de creatieveling!
Schermafbeelding 2013-03-10 om 17.29.29

Pinterest, zeker leuk voor de creatieveling!

Pinterest is een soort prikbord en een social media site waarop gebruikers afbeeldingen kunnen delen.
Via Pinterest kun je scrollen door een grote lijst van gecategoriseerde foto’s.
Je kunt afbeeldingen delen en plaatsen op Pinterest.  De gebruiker kan van het hele web afbeeldingen “pinnen” en vervolgens op een van de aangemaakte boards (prikbord) plaatsen. Boards zijn een soort prikborden. Deze zorgen er voor dat je de afbeeldingen kunt groeperen op een prikbord. Aan deze boards kun je zelf een naam geven. Afbeeldingen op Pinterest kun je re-pinnen naar je eigen prikbord of je kunt een afbeelding een “like” geven.
Het leuke is dat je inspiratie op kunt doen voor het inrichten van je huis, tuin of ideeën voor het maken van eigen creaties. Ook kun je het voor een zakelijk perspectief gebruiken.
Ideeën voor het gebruiken van Pinterest:

  • Voeg een Pin-It knop toe op je website. Op deze manier komen producten vanzelf op de Pinterest site te staan. En kom je erachter welke producten in de smaak vallen, doordat bezoekers deze pinnen naar de Pinterest site.
  • Plaatsen van producten uit je webwinkel. Als je unieke producten in je webwinkel hebt staan, zul je dit kunnen delen op Pinterest. Anderen die je product leuk vinden zullen ze gaan plaatsen op hun eigen board of je product een like geven.
  • Zet je product neer als een “gift”. Je zult dan een pricetag moeten toevoegen aan je afbeelding. Hierdoor wordt je product een cadeau artikel op Pinterest. 80% van de Pinterest gebruikers zijn vrouwen, dus als dit je doelgroep is sla je een goede slag.
  • Aanbiedingen plaatsen op Pinterest in de vorm van een afbeelding. Je kunt een aanbieding met eventueel een voucher code op de site plaatsen. Hierdoor zullen gebruikers je afbeelding liken of pinnen.

 

Voor leuke ideeën en inspiratie moet je zeker kijken op Pinterest (http://pinterest.com/) . Het hoeft niet eens voor een zakelijk perspectief gebruikt worden, voor ideetjes is het ook gewoon leuk om even door de afbeeldingen heen te scrollen.

Heb je hulp nodig bij het inrichten van je website voor pinterest? Reageer gerust!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

 

Geen reacties

Laat een reactie achter