Over mijOver mij
Mijn naam is Chantal Nijhof, ik ben grafisch vormgever en webdeveloper van beroep. De combinatie websites ontwerpen en realiseren is echt mijn ding, dat merkte ik al snel. Na de middelbare school ben ik in 2007 informatica gaan studeren aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. In datzelfde jaar ben ik mijn eigen (web)design bureau begonnen: Nijhof Design. Naast het realiseren van websites, lever ik ook drukbestanden en ontwerpen op voor logo’s en huisstijlen en bied ik ondersteuning in het onderhouden en vernieuwen van websites en grafische producten.

Opleiding & Cursussen
Van 2007 tot en met 2011 heb ik een HBO-Informatica opleiding op Windesheim te Zwolle succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik een traject gevolgd voor het behalen van certificaten in mijn vakgebied. Een speciale selectie is destijds op dit traject ingezet en ik heb verschillende certificaten behaald, namelijk: BISL, ASL, ISDDF, PRINCE2, Microsoft ASP.NET Framework, Microsoft .NET Framework en TMap. Ik heb er na mijn studietijd bewust voor gekozen om mijn eigen design bureau voort te zetten en de connecties van mijn bedrijf te laten groeien.
Volg mij op social media:
Winkelmandje
  • Er staan geen producten in je winkelmandje
Naar boven
 

Straalt uw logo de activiteit van uw bedrijf uit?

Nijhof Design / Nieuws  / Straalt uw logo de activiteit van uw bedrijf uit?

Straalt uw logo de activiteit van uw bedrijf uit?

Het belang van logo’s, huisstijlen & websites is dat deze voldoen aan hetgeen wat u wilt presenteren. De bezoekers op uw site moeten direct kunnen zien wat u doet of wat u wilt verkopen of waarover u wilt bloggen. Een eerste indruk is erg belangrijk! Het eerste waar men naar kijkt is uw logo!

Een checklist voor uw logo:

  1. Geeft het logo uw activiteit weer? Straalt het uit wat uw bedrijf doet? Een eerste opslag is erg belangrijk. Tegenwoordig worden websites snel gescand door de bezoeker.
  2. Is het een geschikt logo voor onze doelgroep? Verkoopt u een exclusief product dan wilt u dat uw logo dit ook uitstraalt.
  3. Onderscheid het logo zich van concurrenten?
  4. Is het logo geschikt voor allerlei drukwerk toepassingen? Is uw logo beschikbaar in vector bestanden? Heeft u uw logo in het zwart-wit nodig? Of heeft u een watermerk
  5. Pakt het logo en blijft het bij? Een eerste indruk is erg belangrijk. Klanten weten u te vinden wanneer het een herkenbaar en pakkend logo is.

Wat wij voor u kunnen doen in overleg:

  1. Een duidelijk beeldmerk (icoon in het logo) voor u ontwerpen. Een beeldmerk dat uw activiteit uitstraalt. Een goede beeldmerk heeft geen uitleg nodig.
  2. Wij kijken samen naar uw doelgroep. Op basis daarvan kunnen we bepalen wat voor stijl uw logo goed doet.
  3. Wat voor stijl pas bij uw activiteiten en wat is uw smaak?
  4. De logo’s die wij ontwerpen zijn geschikt voor alle drukwerk toepassingen. Ook kunnen wij zwart-wit of watermerken voor u ontwerpen.

Met Hartelijke groeten,
Chantal Nijhof
Nijhof Design

Heeft u vragen of opmerkingen over dit bericht, reageer gerust!

Geen reacties

Laat een reactie achter